Skip to main content

Ajankohtaista

Olenko miettinyt miksi toimin niin kuin toimin? Miksi ryntään heti toimintaan?  Mikä on oikeasti tarpeellista ja hyödyllistä?  Miksi en antaisi itselle aikaa havainnoida ja ajatella?  Kursseilla  tutustuimme Alexander-tekniikan tärkeimpään työvälineeseen, pysähtymiseen,  pieneen taukoon ennen toimintaa.  Koska olemme psykofyysinen kokonaisuus, sekä ajattelussa että kehossa tapahtui hellittämistä, kun annoimme itsellemme luvan vain olla hetken.  Havainnot itsestä ja ympäristöstä lisääntyivät. Tulimme omista aikomuksista ja ajatuksista tietoisemmiksi.

Tule tutustumaan tai virkistämään ennen opittua! Alexander-tekniikkaan kannattaa tutustua mikäli haluat keveyttä oloon ja levollista valmiutta toimintaasi! Linkistä lisätietoa kurssista !

https://snellmanedu.fi/tuote/helpommin-alexander-tekniikan-kurssi/Mahdollisuus valita!

Käy ilmoittautumassa niin ehdit mukaan! Tarjolla tutustumis viikonloppu, jatkot, sekä selkäkurssi!

Linkistä pääset katsomaan kursseja lähemmin.

https://uusi.opistopalvelut.fi/kuopio/fi/?q=alexander&page=1

Vielä ehdit mukaan!  Tule opettelemaan arkeen sovellettavia taitoja!  Voit löytää levollisemman tavan olla stressaavissa tilanteissa ja oppia palautumaan paremmin.  Tervetuloa! Linkistä lisää tietoa kurssista.https://uusi.opistopalvelut.fi/kuopio/fi/course/25733

Stressistä hyvinvointiin..

Vielä on muutama paikka vapaana!  Tule mukaan opettelemaan helpompaa tapaa olla ja liikkua! Kurssilla oppimiasi asioita  voit soveltaa heti omaan arkeesi!

https://uusi.opistopalvelut.fi/kuopio/fi/course/25732

,Vähemmällä vaivalla!

Käy kuuntelemassa podcastit Spotifyssa! Alexander-tekniikan opettaja Tiina Kaikkonen haastattelee tanssija ja tanssinopettaja Jutta Heleniusta, laulaja ja lauluntekijä Emma Salokoskea, sekä näyttelijä ja taidepedagogi Eero Ojalaa.

https://open.spotify.com/show/5kc0Y6LaqWC8uJCAvu6a1K