Skip to main content

Ajankohtaista

Tervetuloa kursseille! Kurssit soveltuvat sekä uusille että jo menetelmään perehtyneille opiskelijoille.

Syksyllä tarjolla kaksi viikonloppua. Hyvä tapa tutustua menetelmään tai virvoittaa aiemmin opittua.  https://opistopalvelut.fi/kuopio/course.php?l=fi&t=23288

https://opistopalvelut.fi/kuopio/course.php?l=fi&t=23289

Valitettavasti tämän lukuvuoden kurssitHvvää kevättä ja kesää! peruuntuivat koronatilanteen vuoksi. Uudet kurssit on suunniteltu, ja ilmottautuminen Kuopion kansalaisopiston kursseille alkaa 25.5. Tervetuloa tutustumaan tai jatkamaan menetelmään perehtymistä!

Yksityisohjausta on kevään ja kesän aikana saatavilla tilanteen niin salliessa. Kesätarjous tulossa!

 

Hyvää kevättä ja kesää kaikille! 

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!  Kuopion kansalaisopiston tammikuun Toiminnalle on vaihtoehtoja. Usein emme niitä huomaa, vaan toimimme automaatilla totutun tavan mukaisesti.  Alexander-tekniikan kurssi on siirretty alkavaksi huhtikuulle. Kurssin toteutuminen riippuu koronatilanteesta.

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi tämän vuoden ryhmät peruttu. Ensi vuoden tilannetta tarkastellaan vuoden vaihteessa. Hyvää vointia ja syksyä!

Tunneilla etsitään helpompaa tapaa olla ja liikkua. Se mahdollistuu kun tarpeeton lihastyö vähenee ja kehon mekanismit pääsevät toimimaan paremmin. Kiitokset asiakkaille menneestä vuodesta! Vietä hyödyllisiä, hauskoja ja levollisia hetkiä Alexander-tekniikan parissa myös ensi vuonna! Tervetuloa tutustumaan!